Sivuston ylläpitäjä ja hankkeen koordinoija on Vilkas Group Oy, joka on 100 % kotimainen yritys. Yritys on toiminut verkkokaupan saralla Suomessa jo 25 vuoden ajan.

Vilkkaalla työskentelee 21 verkkokaupan asiantuntijaa, joilla on keskimäärin yli 10 vuoden kokemus alasta. Yritys on Suomen johtava verkkokauppatoimittaja, jonka palveluita käyttää jo 1 700 kotimaista pientä ja keskisuurta kauppiasta. Vilkas on vakavarainen, työntekijöidensä omistama yritys.

Kotimaiselta kaupan alalta on kuulunut hätähuutoja koronaviruspandemiasta seuranneesta poikkeustilasta johtuen. Paras keino kauppiaalle selviytyä näistä ajoista on siirtyä verkkoon.

Miljoonat kuluttajat ovat seuraavat kuukaudet kotona, mutta tarvitsevat edelleen kauppiaiden palveluita. Vilkas saattaa kauppiaat ja asiakkaat takaisin yhteen.

Talkoissa Vilkkaan lisäksi on iso joukko osaavia kumppaneita verkkokaupan eri osa-alueilta:

  • Pakettikauppa: kaikki toimitustavat yhdellä sopimuksella
  • Posti: verkkokauppiaan kaikki logistiikkapalvelut saman katon alta
  • Klarna: sulavaa kassaratkaisua käyttämällä voit keskittyä yrityksesi kannalta tärkeimpiin asioihin; tuotteisiin ja asiakkaisiin.
  • Avarda: täyden palvelun maksuratkaisut verkkokauppiaille kaikkiin Pohjoismaihin sekä Viroon
  • Checkout: kattava valikoima eri maksutapoja
  • Epages: Euroopan johtava itsenäinen verkkokauppaohjelmisto, jota käyttää yli 100 000 yritystä maailmalla

Haluatko osallistua talkoisiin? Etsimme yhä lisää verkkokaupan eri osa-alueiden osaajia. Mikäli koet, että sinulla henkilökohtaisesti tai edustamallasi yritykselläsi on halua auttaa kotimaista kauppaa näinä vaikeina aikoina, olethan meihin yhteydessä.

Lähetä sähköpostia osoitteeseen mukaan@pelastetaankauppa.fi

Vilkas Group Oy